Поиск
Filters
Close

Hakkımızda

İNCİ ARICILIK LTD.ŞTİ. bir aile şirketi olarak 1996 yılında kurulmuştur. Ancak ailemizin arıcılık sektörüne hizmet vermeye başlaması ise günümüzden yaklaşık 30 yıl önceye 1980 li yıllara kadar uzanmaktadır.

Şerafettin Kocabay ve Balmumu Ticaretine Başlaması

İNCİ ARICILIK bir aile şirketi olarak 1996 yılında kurulmuştur. Arıcılık sektörüne sunduğumuz hizmetler ise babamız Şerafettin KOCABAY'ın 1982 yılında siyah peteklerden külçe mum imalatı ile başlamıştır. 1982 yılından sonra balmumu ticareti olarak 1985 yılına kadar devam etmiştir.

Bal Ticareti Hizmeti

1985 yılının ikinci yarısından itibaren ise ailemiz mum imalatına ek olarak  bal ticaretine başlamıştır. Geçen yıllarda Arıcılık sektörüne bal ve balmumu konusunda önemli hizmetler sunan ailemiz gelişen piyasa koşulları ile birlikte 1990'lı yıllardan itibaren bal ve balmumu ticaretine ağırlık vermiştir.

İnci Arıcılık Ltd.Şti. ve Arıcılık Malzemeleri Üretimi  Başlıyor

1996 yılında arıcılık sektörünün kaliteli ürün isteklerine cevap verebilmek için, arıcılık malzemeleri imalatı hizmeti de sunmaya başlamıştır. 1996 yılının Kasım ayı sonlarında kurulan imalathanemiz " İNCİ ARICILIK HAYVANCILIK - NAKLİYAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ." (aile şirketi) olarak hizmete başlamıştır.

Tüm Türkiye’ye Hizmet Veriyoruz…

İlk önceleri dar bir çerçevede faaliyet gösteren şirketimiz, 2000'li yıllarda Türkiye çapındaki arıcılık malzemeleri ihtiyaçlarını karşılamada büyük gelişme göstermiştir. Şirketimiz aracı firmalarla yurtiçi ve yurtdışındaki çalışmalarıyla sektörde önemli hizmetler vererek arıcılık sektörüne önemli katkılar sağlamaktadır.Şirketimizin arıcılık malzemeleri, bal ve balmumu konusundaki faaliyetleri son hızla devam etmektedir.

Şirketimizin Tarihçesi

  • 1982 - Külçe mum imalatına başladık
  • 1985 - Bal Ticareti başladık
  • 1990 - Bal ve balmumu ticareti hız kazandı
  • 1996 - İnci Arıcılık Ltd.Şti Kuruldu
  • 1996 - Arıcılık Malzemeleri üretimi başladı
  • 2000 - Tüm Türkiye’ye arıcılık malzemeleri üretimi yapmaya başladık